De dolfijnen zijn kinderen tussen de 7 en 11 jaar die spelen op en rond het water.

In de zomer gaan we vaak varen met kano's en optimisten (kleine zeilbootjes) op de Asterd.

Ook doen we spelletjes met en zonder water. We gaan het bos in, we doen speurtochten, maar ook de echte

scoutingdingen zoals knopen en kampvuur stoken doen we soms tijdens de opkomst.

In het winterseizoen onderhouden we onze zeilbootjes, leren we welke verkeersregeltjes er gelden op het water, maar gaan we ook

andere leuke dingen doen zoals koken en werken aan onze insignes.

Bij de dolfijnen gaan we 3 keer, soms wel 4 keer per jaar op kamp. Ieder jaar is er een winterbivak in december waarbij we in een gebouw zitten. In april of mei hebben we voorjaarsweekend. Dan gaan we altijd kamperen op een scoutingterrein.

De eerste week van de zomervakantie gaan we altijd op zomerkamp. Dat duurt een hele week. Een week vol met spelletjes, varen, kampvuur maken en plezier.Soms organiseren we in het najaar ook nog een ouder-kind weekend. Dan mag je als dolfijn je vader of moeder meenemen op kamp en kun je ze laten zien wat voor stoere dingen jij normaal altijd doet op scouting.

De dolfijnen draaien in de winter van 15.30 tot 17.30 op zaterdagmiddag, in de zomer zijn de opkomsttijden van 15.00 tot 17.30.

Voor meer informatie: