Elk jaar gaat de Scouting Sint Joris aan het begin van de zomervakantie met de hele groep een week op kamp. Hiervoor huren we meestal een clubhuis van een andere scoutinggroep. Het zomerkamp is voor de meeste scouts het leukste kamp. We zijn dan een hele week weg en zorgen dan zelf voor ons eten en drinken. Ook gaan wel iedere dag iets anders leuks doen.

Vlak voor de kerstvakantie is er ook het winterkamp. We slapen dan we in een blokhut of boerderij omdat het te koud is om in een tent te slapen.

Soms organiseren we ook een ouder en kind kamp. Dit is een weekendkamp in tenten waarbij alle kinderen een ouder(of andere volwassene) mee mogen nemen om hen de kunst van een scoutskamp te leren.

En daarnaast zijn er regelmatig weekendkampen met de speltak of met heel de vereniging. We slapen dan in ons eigen scouting gebouw.