Scouting Sint Joris is een gezellige groep die steeds in beweging is en druk bezig met vernieuwing en verbetering om een zo goed mogelijk spelklimaat voor haar leden te bewerkstelligen. Om dit zo goed mogelijk te doen maken wij gebruik van vele vrijwilligers in allerlei verschillende functies.

Helaas vallen er door omstandigheden elk jaar een aantal vrijwilligers af. Hierdoor hebben wij binnen de vereniging meerdere vacatures openstaan:

• Vrouwelijke Leiding Dolfijnen / Waterscouts
  • Mannelijke Scouts leiding
  • Leiding bij Clemens groep Rood
  • Beverleiding
  • Matrozen begeleiding
 Voor uitgebreidere informatie van de bovenstaande vacatures: Uitgebreide vacatures of kijk op de vacaturebank van Breda Actief.

Bent u geïnteresseerd in een van deze vacatures of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Renee Bisschop. Via  emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.