We kijken terug op een geslaagde meidenmiddag op 4 oktober 2017. Tijdens deze middag zijn er 18 meiden bij de scouting komen kijken, een middag vol lachende gezichtjes!

Scouting alleen voor jongens? Echt niet! Ook meiden vinden het leuk om samen lol te hebben, avonturen te beleven en lekker vies te worden. Scouting is bovendien heel leerzaam: je leert er samenwerken, verantwoordelijkheid nemen en dingen samen tot een goed einde brengen. Om meer meiden kennis te laten maken met Scouting, organiseerde Scouting Sint Joris in Breda een Girlpower Middag op 4 oktober 2017. Daar konden meiden samen met leeftijdsgenoten leuke dingen doen: een vuurtje stoken en daar zelf op koken, zich lekker uitleven en met z’n allen de natuur in. En natuurlijk nieuwe vrienden maken en met sterke verhalen thuiskomen. Dat hoort tenslotte ook bij Scouting!